Sitter på tåget just nu.

så sitter man på tåget. Det är ca 25 minuter förenat. Vilket känns som att man ska ta det för givt nu förtiden då det har varit förseningar senaste tiden jag åkt.
Får se om jag orkar åka till Alby och träffa Sara, problemet är att jag saknat min mamma så pas smycket och Sara så vet inte hur jag ska göra. Mamma lär antagligen gå och lägga sig på en gång så kan lika gärna åka till Alby då :) Men får se om jag orkar :)
Idag hade vi redovisning. Är skönt att alla prov och inlämningsuppgifter är slut för i år. Så nästa år blir det nya tag fast blir till att plugga på lovet. Fast får se om det blir så :P Brukar ALLTID säga så sen så blir det nästan ALDRIG av :P

Kommer sakna skåningen Katta :) Ska ringa henne under lovet och terra henne :P Super gulliga Katta :) fast hon är inte den enda jag kommer sakna.
Camilla hade sin sista dag idag, är det fel att jubla av glädje? Jag gillar verkligen inte henne och fattar inte hur man kan välja att jobba på fabrik ist för att att hålla på med bageri :D Fast alla kan ju inte ha samma intresse. Jag tycker bara synd om den bruden asså.

Tåget skakar så man blir ju åksjuk :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0