Irriterande objekt i vardagen

Usch vad tradigt, här har jag ätit antibiotika för utslag, har det hjälp? NEJ! Så nästa måndag lär jag får ringa dit igen.. Roligt värre. Då har jag alltså betalat för en medicin som inte hjälpt det minsta. Det kan ju verkligen inte vara bra för kroppen att äta för mycket medicin heller. Då blir det ju mer att man äter för förebyggande syfte. Att äta antibiotika fö frebyggande syfte har jag varken råd elelr lust med. Känns som att jag vill lägga mina pengar på lite roligare saker :) Nu har jag ju bestämt vad jag ska köpa till min moster och min mamma med :D Så det är nice :)
Måste ta mig ner till stan någon gång och hämta min tågbiljett med, fast kan lika gärna hämta den nästa vecka om det blir för tajt denna.
Har ju omprov på fredag som jag ska plugga till. Sedan är det ju julmarknadsbaket som ska bli klart. Så det kanske drar ut på tiden.
HAHAH höll på att skratta ihjäl mig idag! En tjej i min klass har haft pojkvän sen ettan i gymnasiet så igår så satt de i soffan så han bah: Du ser lite varm ut, ska du inte ta av dig tröjan? HAHAHAH hon hade typ skrattat ihjäl sig och typ mobbat honom hela kvällen! Fy vad roligt det var :)
Jonathan håller på att städa hela studentkorridoren nu. Har nog aldrig sett honom städa SÅ mycket, typ dragit ur alll skit från alla skåp och lådor, gått ner med sopporna och nu ska han snart moppa golvet tror jag för han håller på att dammsuga för fullt :P Ska bli kul att se sen när Tobias kommer stövla in med skorna. Jonathan kommer nog flippa galet mycket då! HAHAH. För enligt Jonathan själv så är jonathan riktigt pedant. Hitils har jag inte sett det men vi får väl se nu ;P
Blir så trött på Tobias och daniel!! För det första bygegr de berg i diskhon, sedan så ställer Tobias sina använda mjölk kartonger på diskbänken, de går båda två IN med skorna, de tar nästan aldrig ut sopporna. Listan kan göras lång. Tobias bara munhugger om man säger något. Så jävla jobbigt! Fattar inte avrför han ens ska bo i student korridor? bara för att han inte vill städa så ska vi gå emd hans skit runt och kring oss? Daniel däremot lånar bara saker utav en t ex : Bea har du en lök? Kan jag låna lite ketchup utav dig? Sånt bryr jag ig inte om, men enligt ida så bjuder han själv aldrig tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0