Dumma utslag!

Utslagen blir bara värre och värre! Så jag bad mamma ringa doktorn. Vad tror ni dom säger?! Jo att jag ska gå till apoteket och köpa en cortison salva!!! MEN HALLÅ?! jag ahr utslag över typ hela kroppen. Tror ni en jävla salva räcker till en hel kropp eller?!
SÅ nu ahr jag köpt både allergi medicin och den där krämen. Går det inte vöer på några dagar kommer jag bli fullständigt tokig. Jag åker om 5 dagar och jag ser ut som en prickigkorv!!
Funderar på att tappa upp ett VARMT bad med typ två dl havs salt :P Det borde väl funka? För vet att de tär bra om man har exem.  Fast ska nog vänta tills mamma komemr hem och rådfråga med henne.
I morgon är jag ledig och likadant på onsdag. På onsdag ska jag och Emelie antagligen gå och fixa våra ögonbryn om de har tid samt gå och kolla på nya bikinis :)
Ringde nyss de som fixade ögonbryn. Går alltid till samma ställe för att jag gillar att göra mina med tråd. Fast hon var tyvärr bortrest så ska göra mina med ögonbryns pincett. och även färga ögonbrynen :) Funderar på att färga mina ögonfransar med så att man ser fräsch ut på stranden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0