Min bloggs värde.

Haha! Jag gick in på någons blogg så såg jag att man kunde klicka på¨någon reklam där för att se hur mycket ens blogg var värd. Min  blogg är värd 2 272 kr :P haha det ni :P
Tyckte jag var lite roligt. Vet tyvärr inte hur de räknar ut det.
Här kan du själv kolla hur mycket just din blogg är värd ;P
http://bloggvarde.se/

Jag är så fruktansvärt trött. Måste egentligen duscha idag känner jag. Har ju jobbat, eftersom jag jobbar i ett bageri är det inte så fräscht att gå och lägga sig i sängen efter en arbetsdag i bageriet. Fast är lite rädd att jag ska somna i badkaret, då jag tänker försöka bada i havs salt. Fast jag är lätt uttråkad så kommer väl ligga där i 5-10 min max haha. Sedan kommer det kännas som en timme fast så inte är fallet.
Måste även berätta om min super älsklings shampoo! Jag ahr blivit lite retad över att jag köper shampoo för 300 kr. Folk tycker jag är helt knäpp i skallen haha. Fast nu är det så att mitt hår blir så HIMLA fint emd det här shampot! Det är ett färgshampoo fårn loreal, en stor flaska på 500 ml och en stor burk hår inpackning på 250 ml. Jag använder inte balsam utan hårinpackning istället för balsam. Funkar SÅ mycket bättre tycker jag: har absolut ingen utbildning om det här. Utan det är så jag tycker iaf :D


Det är SÅÅÅ tragiskt! Eller du är tragisk! Det finns en tjej som jag vet vem det är. Känner inte presonen. Tack gud för det :D Hon är så patetisk! Gör verkligen allt för uppmärksamhet, när man läser hennes blogg så märker man det. Ena dagen är det att hon är modell och andra är det något heeeeeeeeeeeeeeeeelt annat.
Jag skriver inte blogg för att folk ska intressera sig för min blogg. Utav för att skriva enr vad jag gör. Kanske är det tråkigt att läsa. Fast om jag skulle vilja att folk visste hur itt liv var skulle jag nog bgerätta ALLA smaskiga detaljer om precis allt. Nämna fler namn och berätta om vem som gjort vad med den och den. Fast sånt är väl något man kan svallrar om med sina närmaste vänner. OM man ens ska nämna sånt i huvudtaget. Ska inte ljuga, jag fullkomligt älskar att höra skvaller! haha. Men bara om det är någon jag känner eller vet vem det är. Inte så att jag går och köper tidninge´n SE & HÖR! haha.
Nej ska jag läsa något är det någon bra tidning ( vilket det knappt finns några tycker jag) eller en bok. Är ett riktigt bok freak! haha.

Kommentarer
Postat av: Sessan

Okej tack gumman för all din hjälp!! :)

Om du träffar en mogen kille så handlar det inte beträffande vilken ålder han är i utan vilket stadie. Jag har bara dejtat äldre killar tills jag nu har funnit mitt livs stora kärlek! Han är allt jag söker hos en man, i en och samma person. Det har varit love in the air i snart tre år mellan oss, men bara det sista året som han slutligen vågade ta steget, för att han tyckte att jag var en klass för sig.



Han & Jag älskar varandra över allt annat, han har visat mig äkta kärlek. Soo, you goo girl med Mr. Young!! ;) <3

2008-07-14 @ 19:28:38
URL: http://mikasha.blogg.se/
Postat av: alec

ingen aning heller om hur dom räknar, skulle gärna vilja veta och vem som är villig att betala :P

2008-07-14 @ 21:36:03
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hoppas du haft en bra dag! :)

Kram.

2008-07-14 @ 23:25:33
URL: http://angos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0