Seg fredag, nästan som söndag

Det har varit en rätt seg dag i skolan. Fast känner inte för att göra någonting längre. Känner inte att något är roligt. Känner bara tröttsamhet och sorg. Vet inte vart sorgen kommer in i bilden men så känner jag.
Idag ska jag nog försöka plugga lite. åtminstonde läsa igenom lite saker... Har även tvätt tid men killen som tvättade igår har inte tagit ner sin tvätt så har nu slängt ner endel av hans tvätt på en bänk som ligger där så att jag kan hänga upp min tvätt. fast blir lite trött på sånt nu, ligger massor av disk i diskhon.. Ingen går ut med sopporna.. Känns som att det bara är jag.
Fick höra av Clara idag att hon tydligen hade trott att jag tränat efetrsom jag är rätt smal. Så dum som jag är råkar jag kläcka ut mig något helt jävla korkat! Ska inte ens nämnas. Jag skämms iaf.
Det roliga i hela grejen var iaf att jag ahr inte tränat på 2 år, och när jag tränade var det på en sjukgymnast ( var tvungen att gå på gym 2 ggr i veckan) eftersom jag inte hade några msukler i överkroppen knappt.. Var iaf roligt att höra :)
Nästa helg är det julmarknad, kommer nog att känans rätt tomt när det är över nu när man stressat upp sig så fruktansvärt mycket. Känns som att det är så många små pusselbitar fattas fast de stora är ju endå lagda. Så det är ju skönt det.
Idag fick vi papper om gesällen vad vi ska göra och så. Känns som att det är mest tårtor och wiener samt smördeg jag borde träna på. Eller vill ju träna på allt, men ska nog träna på det först så att det sitter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0