yes sir!

Tomt,blangt,inget där.
 Ddag i skolan så höll jag på med min chokladfigur och försökte få på den kläder, det hela slutade med att jag började med att göra en säng i choklad, får se hur detta slutar.
Idag när jag vaknade ville jag bara dra täcker över huvudet och somna om, det blev ju knappast bättre när man märkte att det spö regnade ute.
I ain´t a bitch but you force me to be one..
Mamma skickade ju ner gardiner till mig igår, så nu har jag och Jonathan satt upp dom :) Så nu har jag suttit på ikeas hemsida och tittat på lite mattor och tavlor med :) Skulle vilja ha en hyll eller typ något skåp jag kan sätta på väggen med :) Många tycker kanske det är dumt att fixa så mkt med ett studentrum, men klart man vill ha hemtrevligt! Ska ju trots allt bo här i ett tag nu. Så det lär nog bli en rätt rejl beställning där ;) Eftersom jag ska köpa säng med :D Fast man behöver ju inte ta allt på en gång.
Har pratat med Sara idag med, hon kommer troligen inte enr hit som vi sa men men.. Hon och jag får väl ses på jullovet, men hon lär väl jobba hela tiden :P
Kjell min gamla gymnasielärare har ringt mig idag, så årskurs 3 ska tydligen åka ner och hälsa på oss i Januari. På en torsdag, härligt! När vi håller på att baka i bageriet.Hahaha.vet inte så mycket mer då jag i stortsätt gav telefonen till Göran (våran lärare).
Nu sitter jag bara här och väntar tills det ska bli den 25 så jag kan beställa sängen jag vill ha :D Två veckor kvar :P Men det bruukar gå fort :)

Kommentarer
Postat av: Sessan

Gud vad gooooood den såg ut!! Nej, jag vet! Det är väldigt lätt som utomstående att säga det rätta, för då är man själv inte involverad. Men vi bråkar inget längre, utan vi bara njuter utav varandras sällskap. Länge sedan vi uppskattade varandra som vi gör nu.



Gumman, vill bara skicka iväg en kram till dig, Du förtjänar inte att vara ledsen, det är du för snäll för!!! <3

2008-11-13 @ 11:35:49
URL: http://mikasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0