Helgen var riktigt trevlig :D

Igår var en riktigt bra dag.
Började ju med att jag åkte till Aldens familj och lämnade tårtan, var riktigt nervös när jag åkte dit. Skulle lämna tårtan jag gjort till Aldens mamma då hon fyller år idag! :)
Så jag stannade en rätt bra stund eftersom jag satt och pratade med Aldens lilla syster Ajla och Aldens mamma :) Har saknat hans familj SÅ otroligt mycket :/ Så det var riktigt trevligt att prata med dom igen. Fick även höra att Aldens fd bästa tjejkompis Edita har gått och sagt till Aldens mamma då vi gjorde slut : vet du en sak vesna? Jag tycker att det var bra att de gjorde slut, hon var inte bra för Alden, jag känner henne ifrån tidigare, jag har vänner som känner henne. Hon är inge bra för honom. Ursäkta mig men va?! Vadå jag är inte bra för honom? Vad fan ahr jag gjort emot honom? hon känner inte ens mig? WOW, hon känner Hamed, en kille jag var kk med förut.... Satan vad bra hon känner mig då lixom. Nej det där irriterar mig grovt mycket!
Sedan på kvällen mötte jag upp Sara och hennes typ nya kille och hans bror. Vi gick och åt mat, eller de åt mat och jag efterrätt då jag redan ätit mat hemma hos Alden och en bit tårta :D Den var för övrigt väldigt god :)
Sedan runt 22.15 så mötte vi upp Benita och drog vidare till Dembow :) Hade aldrig varit där förut så det var riktigt nice faktiskt :) Dansade så mycket att jag fick ont i knät. haha.
Idag har jag varit hos Alden, då jag egentligen skulle ha köpt tågbiljetterna igår, fast så blev det inte. Stannade kvar hos hans familj igår lite för länge haha. Så jag valde att lämna kvar de pengar jag ahd epå mig hos honom då jag inte ville gå runt med 4000 på mig. HAHAHAHAH, så idag så kollade Alden i hans låda och hittade dom pengarna :P Jag ahde inte sagt ngt till honom då jag ville höra hans reaktion. Det var lite roligt faktiskt :) Han såg ju ut att ha haft 7 svåra år stackaren,. hade nog blivit lite för HÅRT festande på båten för hans del :P
Köpte biljetterna idag så nu är det överstökat iaf :) SKÖNT! Åker på fredag eftermiddag kl 16.15 med Sara :D
Slut resume av helgen : Helt jävla underbar! Förutom att jag inte längre är vän emd John. Kände att han tror lite för mycket om sig själv och behandlar inte mina vänner med den respekten de är värda.
 Bilden är tagen idag innan jag åkte till Alden :)

Kommentarer
Postat av: Sessan

Det jag gillar med dig, är att du är så himlans säker på dig själv. Trots smärta och besvikelse, så ser du på dåliga saker med ett leende, för du vet om att efter regn så kommer sol!! <3

2008-10-13 @ 20:22:37
URL: http://mikasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0