Sladdjävel!

Jädra sladd jävel! Fan får mina saker ben och går härifrån eller vad är det frågan om? Har letat tamigfan över allt! Inte hittar jag sladden till min akmera för det! Usch vad sur jag blir..
Igår var jag med Sara, åkte hem till Benita och hennes familj och träffade hennes dotter :) Då Sara bor hos Benita just nu. Benita har världens sötaste unge, fast kan tyvärr inte lägga upp bilder då sladden är knäpp.
Jag och Sara åkte ju till Alby för att hämta legget som hon glömt. Sedan åkte vi ut för att dra på krogen men fan vad fel vi hade. Det blev kaos så in i norden. Assem jädra tjejkompis var så äcklig på så sätt att hon ignorerade totalt, tjatade heeeela tiden om att vi skulle till "sture" som hon så fint kallade det.. Så jag och Sara gick på la isla där det blev äckel känslor då det var import kväll och alla äcklon raggade. Nej, jag är inte rassist bara mot illa luktande människor med vitlöksandedräkt..
Så nu måste jag rusa, ska träffA Tony nu vi ska på nivå, sedan vette fan om jag sover hemma eller hos honom. Ska bli roligt att träffa honom då vi inte träffats på över ett år.


Kommentarer
Postat av: Sessan

Mjoo precis!! Allt är bra mellan mig & pojkvännen, för bra!! Men fredagen fick förödande kosekvenser!!



Hoppas allt löser sig för dig gumman!! PUSSS

2008-10-05 @ 15:39:28
URL: http://mikasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0