Trött

Fan vad trött jag är. Mamma springer runt som ett yrväder vilket gör mig bara på dåligt humör eftersom jag inte alls är på topp just nu.- Att flytta hem till mamma när man bott själv är verkligen ingen höjdare, missförstå nu inte. Jag älskar min mamma men det är förbaskat jobbigt att bo tillsammans med ngn som ska kolla varje steg man går.
Var ute med Saraq igår, skulle egentligen på café. Fast Sara var hungrig så vi gick först till ett kebabhak i stan och efter det mötte vi upp Tony och hans ÄCKLIGT IDIOTISKA DRYGA vän! Så vi stack för hans kompis var bara fruktansvärt jobbig. SÅ vi drog vidare till Starbar haha. Ja då träffade man på halva LAdens kompis gäng, de verkade inte känna igen mig. Skönt det, elelr hans kompis kollade galet mycket på mig, men vet inte om det var för han att kände igen mig för senare höärde jag hans kompis säga: vad fin hon är när jag gick förbi, då tittade han på mig och sa: haffa henne då. WHAT?! haha så jag berättade allt för alden sen på bussen hem :P Jag som inte ens skulle dricka igår. Fan det blev både tequila (stavar säkert fel nu) och drink och cider och tilslut var det lite svårt att stå på benen. Så Alden blev arg på mig för han tycker inte att jag tål alkohol :P Så nu ska jag tydligen bara dricka med honom tycker han. Men ja just det! haha. Jag vill väl kunna umgås med mina kompisar?
Jag och Sara hade iaf en kanonkväll tycker jag :) hade rätt roligt faktiskt :)
SÅå idag kl ett åker jag ner till skåne för att hämta flyttlasset. Så då slipper jag och Alden sova i en 90säng :D YABADABADOOO! Visst det kan vara mysigt att sova tättihop. Men inte alltid. Jag vill kunna få min space i sängen :)
fast vad som händer mellan mig och Alden återstår och se. Jag bor i skåne och han här uppe, så det blir lite svårt då. Fast vi får se hur de här resterande 5 veckorna går. Hans mamma fyller år 12 oktober så då lär jag ju göra en tårta till henne :) Ska även göra en tårta nu på måndag en mousse såklart så att jag kan frysa den tills på tisdag. För då är det ju slut på ramadan. Jag vet inte vad det heter eftersom det inte är min religion men det är ju Aldens.
Haha, jag förösker ju få Alden att köpa en lägenhet. Har hittat ett riktigt guld korn men han vill inte ha den. Så nu har jag blivit kär i den lägenheten och vill köpa den. Med eller utan honom:P Fast vill nog ta mitt körkort först innan jag köper lägenhet :P SÅ nästa år ska jag nog köpa lägenhet :) Om jag får ett jobb vill säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0