Varför kand u inte bara lämna mig ifred?!

Jag orkar inte skriva så mycket idag. Fick ett mejl från Dan igår så var tvungen att ringa hans mamma. Jobbigt värre eftersom det så klart handlade om min far.. Jag vill inte veta något om honom, jag vill inte ha någon kontakt för jag går bara sönder mer än vad jag redan gjort. Så jag satt och lyssnade i 25 minute roch ringde sedan bölandes till Sara.
Ibland är det skönt att ha någon som fattar hur man VERKLIGEN har det. fast ibland inte då man kan gå varandra på nerverna. Jag saknar dig sara så mycket! För det är så skönt att kunna prata med dig. Du brukar förstår det mesta som händer i mitt liv då du har/haft liknande problem.
Så just nu mår jag inte alls bra vilket inte känns så roligt att skriva om, hela denna bloggen har bara handlat om hur "tragiskt" mitt liv är, och det är inte ens tragiskt! Jag har världens bästa mamma! Kompisar som VERKLIGEN bryr sig. En släkt som jag står nära och ja massor av annat. Så vad kan man begära? En normal pappa kanske? Och även kunna trolla. Skulle inte vara allt för tokigt.
Åh! Jag måste bara berätta. I somras så träffad ejag och Emelie tre norrmän i Kroatien :D Så Tore ( han jag fick bäst kontakt med) Ska komma till sthlm sista helgen på september kanske :D WIIIHOOOO! Han är så snäll och full med energi :D
Idag hade vi tårtprovning i skolan, alltså vi skulel haft prov men vet inte vad det utvecklades till riktigt :p iaf, vi hade fått en uppgift att komponera ihop tre recept. Alltså göra tre olika sorters tårtor. På varje olik tårta skulle man göra två tårtor, hoppas ni fattar min förklaring nu:P
Men titta! SÅ fick man ihop ett lång inlägg ändå helt otroligt :P
Fast vad ska man göra? Tvätten är igång.. Magen är mätt och humöret är ok.


Kommentarer
Postat av: Sessan

Haha, jag tycker att den är asfräck!! ;)

Taack gumman, känns så skönt att höra andras åsikter samt att de tycker att jag förtjänar bättre. Jag vet, jag börjar inse det nu, att detkanske är bäst att släppa taget, han får som sagt månaden ut på sig att visa vad jag verkligen betyder för honom.



Oändliga pussar och kramar på dig

2008-09-02 @ 18:32:11
URL: http://mikasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0