I just want to hold you close to me

Efter att ha ringt mamma halft om hhalft förstörd så hjälpte hon mig med budgeten till projektet. Fattar fortfarande knappt någonting och vet inte ens om jag ahr gjort rätt eller fel.
Nu har jag i stort sätt bara innehållsförteckningen och en sak kvar sedan är jag klar med arbetet. Fattar inte ens om detta är rätt och det är rätt dåligt att man får svaret efter gesällen. Man borde få veta på en gång. Så mann vet i stället för att behöva göra gesällen och sen så klarade man det inte. Sånt suger ju skit hårt rent ut sagt!
I morgon ska jag gå till skolan fast jag inte mår så bra. Arbetet ska lämnas in och jag vill faktiskt göra veta på torsdag så det ska jag förbereda i morgon :)
På torsdag är det bara en vecka kvar tills jag åker upp till sthlm och idag är det bara 6 dagar kvar tills gesällen börjar. Känns som att jag inte alls vill längre. Allting är inte riktigt klart ännu för mig. Vet fortfarande inte vad jag ska göra på vissa saker. Men ja, det återstår väl att se :P
Om det nu blir så att jag inte kan ta gesällen för attt jag gjort dåligt på projektet elelr vad som helst. Ja då har jag iaf funnit vänskap och lärt mig lite om hur det är att bo själv. Så det finns ju faktiskt positivt i det negativa. Hade hellre aldrig fått lära mig ens hälften av det jag nu lärt mig :) Så kanske är det så att gesällen inte har varit det som faktiskt är viktigast? Jag vet inte, fast klart att jag faktiskt vill ha den nu när jag ändå flyttat 60 mil ifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0