When I see you

Jag börjar tröttna rejält på att så fort jag ska ladda upp bilder på datorn så kommer alla jävla bilder jag någonsin tagit upp.. WHY people WHY?! Jag fattar det lixom inte då det inte varit så förut. Fast som vanligt så ska ju alla materielating spela mig ett spratt speciellt elektroniska saker.
Idag var det ju en man vid namn Jörn Nilssen (tror jag att han hette) som visade oss en danskspecialtitet som jag naturligtvis inte kan namnet på :P Så tänkte iaf lägga upp lite bilder på vad vi gjorde idag

Bild 1. mini horn när jag precis satt ihop det.
Bild 2. Minihorn från sidan innan dekorering
Bild 3. Dekorering klar och påsatt framifrån
Bild 4. Dekorering klar och påsatt på sidan

Måste bara berätta att ÄNTLIGEN kan jag skicka mms på min telefon :D Jippie! Så nu jävlar hahaha.

Jag har jobb problem. Vet int ehur jag ska göra riktigt står som ett stort frågetecken. Ska jag tacka nej till något ? Vågar jag det? Ska jag tacka ja till något? Vågar jag det.. Hjälp mig! Vet verkligen inte hur jag ska göra nu.. Svaret måste ske i morn. I värsta fall om jag väljer fel får jag stå mitt kast och leva på mamma vilket jag verkligen inte vill. Tycker sånt är pinsamt. Jag tycke rde tär jobbigt att bara ringa och låna pengar utav min mamma. Tänk att det då finsn vissa som bor hemifrån och ber deras föräldrar om pengar fast de är över 18. Fast alla är vi olika. Tur bra för min mamma att jag inte tycker det är så fullt ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0