Vilken väg

Jag står vid ett vägskäl och vet inte vilket håll jag ska gå åt. Känner mig förvirrad. Vill inte glömma bort det jag älskar mest men samtidigt kan jag inte heller bara stå still och vänta. De vakna timmarna gör mig galen och nätterna får mig inte piggare på dagen. Känns som att folk försöker sig lägga sig i, tyvärr ser jag det inte positivt tan ser rött. Jag måste få gå min egna väg. Även om det må vara fel väg låt mig bara gå.


Träffade Tony igår. Skönt att se att han är lycklig igen. Såg han lägenhet, såg förjävlig ut. Ett rivsningsobjekt ingen orkat ta tag i. Han ska hitta ny säger han. Den står inte på honom så lättare då. Pratade om körkort. Skönt att höra att han mår bra nu. Han vill skaffa familj. Hans nya med. Så kanske blir det en knodd snart? Får väl se. Hon är inte den första han planerat det med.

Har inte orkat göra något alls idag. Sovit fram och tillbaka hela dagen. Var så många saker på min to do lista idag och inte en enda blev gjord. Inte bra alls. Vissa glömde jag bort och kom på alldeles försent :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0