Ingen snö

Dagarna går för fort. Känns verkligen inte som att julafton är om två veckor. Det finns ingen snö överhuvudtaget. Så inte fan känns det som att julafton är på väg. Måste man bosätta sig i någon liten håla uppåt i landet för att få snö?
Är det bara jag som inte känner nåon julstämning? Jag som brukar älska julen :(

Idag jobbar lilla jag 12-21. Får se hur det går :) Kommer bli första gången jag jobbar kväll. För i måndags så hade vi ju medarbetsundersöking mellan 17-20. Så då blev det ju att man inte direkt jobbade ensam :P
Det är en sak jag stör mig på. Nu med det nya schemat så får vi inte byta pass och liknande så att cheferna ser hur det fungerar. Så Aomar, en kille som är deltids sjukskriven. Han går på svenska kurs 2 ggr i veckan. Så när han jobbar kväll så kan inte han gå. Eftersom att han jobbar bara 50% så kommer han komma in vid 11 idag och gå vid 15. Jag som inte kan ta mig till mammas jobb får INTE göra så. är det bara för att han ska få lära sig svenska som han blir spec behandlad? För då kunde de ju varit lika spydiga mot honom som mot mig och säga att han kunde ladda ner ett sånt program på nätet. Nej jag förstår inte riktigt varför han får göra så när ingen annan får det. Ja alltså egentligen skulle han komma in 3 och jobbat till 19.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0