Lär aldrig bli frisk

Nu har jag knarkat både halstabletter och alvedon sedan i fredagsnatt. Känns väl sådär rent ut sagt. har praktik i morgon och är fortfarande inte riktigt frisk. Så blir väl att knapra ytterligare några alvedon och dricka massa te idag.
I går då, var i stan först för att shoppa lite. Blev lite sexiga underkläder :) Så nu behöver jag typ inte shoppa mer nu. Eller ja, ska försöka att inte shoppa något på 2 veckor. Få se om jag lyckas. Tror dock inte det.
Efter shoppandet mötte jag upp Sara,sadok och ngn mer snubbe i Alby köpte snus och skräpmat :) Sen gick jag och saraa hem till henne där vi kläkade. Avslutade med daimtårta med apelsinsmak :D
Klockan ca 22.30 så kom sadok och hans vä och hämtad eoss i deras bananbuss. Vi åkte till fittja där det blev rätt lugnt de andra drack och jag gjorde självmål på fotbollsspelet :P Tog halv tre bussen hem och somnade ändå helt ok tidmässigt.
Så nu är det ju söndag och klockan är 13.38 och jag har bara gått upp för att käka frukost och alvedon för att sedan krypa ner i sägen igen.

Det är väldigt vårt att gå sin egna väg utan att lyssna på alla andra och fundera på vad de tycker om saker och ting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0