Sooooo tierd :(

Hjälp så trött jag är! Vaknade dock i morse och kände mig jätte pigg eftersom jag gick och la mig innan tio igår :) Fast så fort jag kom ut ur duschen i morse så kändes sängen väldigt väldigt lockande :) Fast det var bara att fixa iordning sig, käka frulla och försöka få upp cykeln från källaren ( vilket var lättare sagt än gjort) och sen knata iväg. Ja min cykel har fått en punktering så gick och lämnade in den idag :)
Väl i skolan så började vi baka och sånt dära :) Jag gjorde bucheer.. Ja fråga mig inte hur det stavas kan inte ens uttala det.. typ som att säga bryyyyyschan fast utan r eller ngt liknande. nej inte direkt men ja något åt det hållet tror jag(?!)
Efter skolan så cyklade jag in på min punktera s´cykel till stan (ja det gick faktiskt, vet inte ens varför jag gick i morse eftersom det funkade haha) lämnade in cykeln som ska hämtas på lördag :D, handlade lite på apoteket gick till H&M handlade lite där och kköpte även en lampa på clas olsson :) Så kom jag hem mötta Diana som skulle gå och handla mat vilket jag emd skulle så tillbaka in till stan. Så när jag väl kom hem så märkte jag att jag avr tvungen att borra upp skiten och jag som bara har en skruvdragare!! Så får vänta tills i morgon då Daniel ska försöka ta hem en borrmaskin fråns kolan :) wooohoo :D Så då får jag äntligen en taklampa då jag satte in den där fula saken jag hade i grupprummet .P
Så nu ligger jag bara här som en strandad säl och ska gå och fixa det sista för att sedan sova :)

jag måste verkligen städa och tvätta idag, hade inga rena strumpor så hade strumpbyxor på mig idag och köpte nya på H&M HAHHA. Asså tog bara med mig de nya strumporna till skåne då det kändes som att de gamla sjungit sin sista visa :P Så nu har jag 7 nya strumpor och ingen tvätt tid :P Måste nog tvätta och dammsuga i helgen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0