Stockholm igen då :)

Nu är jag hemma hos mamma igen :) Riktigt skönt faktiskt! även om vi säkerligen kommer gå varandra på nerverna :P
igår då, åkte hem med alla sakerna när jag kom från tåget. Skulle gått och ätit pizza sen fast det blev inte så då nästan allt var stängt och där det var öppet hade de kareoke så orkade inte käka där. Så åkte in till stan och åt och mamma gick hem. Mötte Sara och vi gick till nivå. Gick typ bara in och vände då det var så mycket folk. Så Sara ville äta så åter tillbaka till donken för att hon skulle äta. Sen så gick vi in på dembow som är på mango på fredagar. Personligen tycker jag det är bättre musik på K2 när det är dembow där. Fanns visserligen fina killar där igår. SJälvklart blev jag uppraggad av en kille som sa yao,bre och alla ord som slutar på ich. Inget man hänger i julgranen direkt. Sen när man inte ens kan säga vart man kommer ifrån är ju bara töntigt.
Så nu ska jag bara fixa mig lite och vänta på att mamma ska ge mig endel utav de pengarna som jag skickade över nere i skåne. Sen så ska jag in till stan. Ska nog kolla på den där klockan jag vill ha! Den är så himla fiiiin! Ska även köpa underkläder, underkläder är lätt viktigast :) Ska även se om jag hittar någon fin tjocktröja då alla är försmå även tshirtar är för små.. Måste även hitta en snygg handväska..
Undrar om Sara somnat om igen.. Hon har lixom inte hört av sig.
Igår blev jag så arg!!! Jag HATAR när folk ska säga åt mig vad jag ska köpa! Kan bli helt tokig på sånt, så mamma igår bah: ja du kanske ska köpa lite basic saker.. URSÄKTA?! haru sett min garderob eller det är fan bara basic där så TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST! Ja så sa jag ju inte men gaaaaaah vad jag avskyr sånt där.. Kommer hem och är hemma i 1 timme och hon ska tala om för mig vad jag ska handla.

Är det bra att ljuga i vissa situationer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0