Sockermassa lektion

Idag fortsatte vi med socker blommor i skolan. trots att det var riktigt pilligt och att jag lyckades bättre med bladen än med rosorna så är jag hyffsat nöjd över resultatet idag. Måste ju tänka på att det faktiskt var första gången jag gjort något liknande. övning ger färdighet :)
 På bilden är det 7 stycken stora blad, 9 stycken mellan stora blad och 4 stycken små blad. alla gjorda i sugarpaste alltså sockermassa.
 En stor ros i sockermassa. Blev helt ok i mitt tycke :)

Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Katta för att göra en gammal läxa vi inte gjort. det var super svårt! Så ska försöka leta upp det på internet nu tänkte jag.. se om jag hittar något där. Sen ringde jag Clara när jag var påväg hem för att kolla vad hon skulle göra idag. Hon skulle inte göra så mycket så vi besätmdes för att ses :) Så då blev det att jag stekte lite blodpudding när jag kom hem för att sedan kila över till henne. Väl där bjöd hon på popcorn och juice :D Så tittade vi på film :p 2 stycken blev det faktiskt. sister act (en värsting till syster) och chocoloat :) Båda filmerna är ju SÅ super bra :)
Så nu har jag kommit hem och sitter och tar det lugnt :) Ska ta och ringa min mamma med innan det blir försent :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0