En bra lördag

Kom hem runt 9 i morse efter att ha somnat på soffan hos Jennifer och Adam. Var en super fin kväll och som jag tycker vi definitivt måste göra om! Visserligen var filmen sådär kunde ha varit SÅ mycket bättre. Satt typ och väntade på att det skulle hända något, så när man tror det ska hända något så faller allt platt.
Väl hemma hos Jennifer och Adam var det fint :) Lägenheten i sig var asläcker :) Även om jag inte vet om jag skulle vilja bo mitt i stan, fast å andra sidan så var det riktigt soft där de bodde :D
Snacka om att man är arbets skadad!! Jag och Jennifer satt mest och snacka om jobben vi har och om branchen i sig. Det komiska i det hela var att tjejen jag praktiserade ihop med på systrarna Delselius i våras ska KANSKE börja jobba där Jennifer jobabr. OM hon nu gör det så hoppas jag hon är mycket bättre än vad hon var på systrarnas. Alltså, hon är ritkigt duktig i praktiskt utförande. Tyvärr upplevde jag att hon var en tjej som kände efter för mycket, som lät sina känslor styra. TYVÄRR så är det så att när du kommer in genom bageri dörren så måste du släppa ALLA dina bekymmer och problem. Iaf till den graden att du kan jobba, sen att man kanske pratar lite om det är en sak men att låta ens problem och bekymmer ta över handen går tyvärr inte. Så anser iaf jag. För alla har vi våra problem och bekymmer. Vissa problem får man helt enkelt lära sig att leva med. Medan andra går att lösa. Detta låter hårt och kallt. Jag hoppas bara och vill tro att om hon nu får anställning där så skärper hon till sig. För hennes egna skull och Jennifers.

Idag blir nog en riktigt lugn dag framför tv och dator. Orkar inte göra så mycket idag. Även om jag inte är trött så känner jag mig nästan full (?) fast jag knappt drack något igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0