My honey is back :D

Så är min älskling äntligen hemma! Så som jag har saknat min dator är helt otroligt! Mest av allt saknade jag mina bilder och all min musik. De är dessvärre borta med vinden nu. ett helt år med minnen är bara putsväck, även om jag alltid kommer ha minnena i huvudet så är det änåd fint att ha de på bild.
Så den senaste halvtimmen har jag suttit och installerat allt från mobilt internet till norton och ja en hel del annat med.

Idag har det varit jobb som vanligt (?) Blev även lite övertid som vanligt(?) jag börjar redan nu känna att jag lever för jobbet, gör jag något fel så sitter jag och tänker på det tills jag blir gråhårig. Vet jag att de behöver hjälp trots att jag ska vara ledig eller dylikt erbjuder jag mig att hjälpa till. För jag älskar det jag håller på med. Sen så är det inte roligt att sitta hemma och lata sig och veta att arbetskamraterna jobbar över.. Eller ja, det blir ofta övetid men nu menar jag att det blir sådär otroligt mycket.

I helgen blir det besök från Norge. Ska bli trevligt :) Får se vad vi ska hitta på bara. Det löser sig nog :)

Vart tog sommaren vägen? Känns som att den nyss var och knackade på min dörr, Värmde redan på morgonen till sena kvällen. Nu känns det som att den leker kurragömma eller helt enkelt bara har försvunnit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0