Vilken dag!

Jag är frustrerad,fundersam,trött, vet varken ut eller in. Vad ska jag göra? Lyssna på mitt hjärta eller min hjärna? Ska jag bara gå den väg som jag nu ahr plöjt fram eller gå till den gamla trygga vägen? Går det att skapa nya vägar med gamla personer?
Vi ska ses på måndag så får se då. Ja jag är skeptisk, jag är nervös, jag blir irriterad när jag tänker på alla kommentarer jag kommer få höra sen. Jag är så trött på att inte veta hur jag vill ha det! Jag har tänkt mycket på personen jag har ofta suttit i tankar och undrat hur jag ska göra. För är vissa band starkare än andra? Om jag kan förlåta Tony för all skit han gör borde jag inte kunna förlåta denna människa då? Visserligen gör han sällan något ont mot mig utan alla andra ont om kring. Så det är inte så mycket bättre.
Jag är helt enkelt bara orolig för vad folk omkring ska säga för jag orkar inte att alla andra ska tycka och tänka åt mig även om jag själv frpågar dom så vill jag inte att deras svar ska bli hela mitt svar.

Idag på jobbet blev det kaos. Eller rättare sagt klantade mig ordentligt så ville bara gå hem och lägga mig undertäcket. Det var mycket att göra i butiken när jag höll på att sätta in bakelser och tårtor. Så mitt i allt ihopa får jag ner 3 glass strutar ( utan glass i tack och lov) med bageri mössan, samt att tårtan jag precis ställer in åker för långt ut så att den åker ner en våning och förstör 2 andra tårtor och jag får panik. Vet inte hur fan jag ska lösa detta. In i köket, ber om hjälp i denna rusch med massor av folk! Ni trot inte att det står en gubbe ca 20 cm ifrån och verkligen pekar och viskar till sin partner? Usch tyckte det var jätte pinsamt! Då de flesta i butiken är tjejer var jag jätte rädd att de skulle snacka skit om mig! Uch och fy! Johan en kille i bageriet tyckte jag överdrev men nej det var as jobbigt och hade knappt lust att gå upp dit och hämta lunch sen.
 Annars idag blev det till att jobba över en timme. Så när jag kom hem efter att ha börjat 06.30-17 så åt jag middag och la mig och sov till halv nio. Blir väl till att gå och sova snart igen. Börjar ju även bli förkyld så kroppen är tröttare än vanligt och varmt som fan är det i mitt rum!

På Öland :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0