Flåset i nacken

Det känns som att stupen knyter sig och paniken börjar komma lite lätt. Vad ska jag göra efter sommaren? Ska jag börja söka nytt jobb redan nu eller hoppas på att få förlängt efter sommaren?
Jag vet varken ut eller in. Det enda jag vet är att jag inte gillar läget. Sommarjobb. Sen då? Jag är visserligen otroligt glad att jag fått sommarjobb där men paniken blåser mig i nacken. Jag försöker att tänkapositivt. Får jag inget jobb har jag mer tid till att ta mitt körkort. Det är då alla tankar skenar iväg med mig. Vad ska jag med körkortet till om jag inte får något jobb? Alla jobben vill ju ha 3 års erfarenhet. Jag har ju pluggat i 4 år. Räknas det? nej antagligen inte.
På arbetsförmedlingen finns det just nu 6 jobb varav 3 i sthlm. Där det står mellan 3-4 års erfarenhet. Vad ska jag få denna erfarenheten ifrån om jag inte får något jobb?
Hoppas ju att jag får förlängt men samtidigt tror jag inte att jag får det då jag tror att systrarna vill ha någon som är med kunnig. Jag är ju nyexaminerad.
Erfaren erfaren erfaren. Fan det är ju ute med mig :P Jag är inte erfaren. Jag är ju nybliven bagare konditor känns det som. Även om mitt gesällår räknas som ett arbetsår.

När jag vaknade i morse stod det en skål med bigaråer nere i köket och en lapp från mamma :) Såg dock inte bigaråerna fören mamma kommit hem då jag inte hade glasögonen på mig haha. Vaknade relativt sent idag så har inte hunnit göra så mycket. Ska ringa HP och sedan åka till Nacka Forum.

Igår var det en så himla fin kväll :) Kändes som utomlands. Jag mötte upp Mayas vid hans jobb kl 22.15 han var dock inte klar så stod och pratade med honom tills han hade plockat upp varorna och räknat hans kassa. Vi tog en promenad mot vattnet :) var jätte mysigt att sitta vid båtarna, snacka lite och äta godis :) Jag och Meyas har pratat mycket i telefon ch på datorn men aldrig tidigare träffats. Han och jag började väl prata med varandra i slutet av nian. Sen så har båda haft fullt upp på varsitt håll. han flyttade till Dubai men har nu kommit tillbaka och jag har ju bott i skåne. Sedan har vi lite olika dygnsrytmer pga helt olika arbeten. Så det var riktigt trevligt att äntligen träffa honom. Det kunde absolut inte varit en bättre dag än igår att träffa en sk ny människa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0