Love or mum? dumt att man måste välja

Efter att ha kollat på ett avsnitt av mamas boy är jag förvirrad. Är det såhör kärlek ska vara? att mamma väljer flickvännen och om sonen säger emot så blir det kaos?
Jag har alltid haft tur i mina förhållanden att den jag avrit tillsammans med att hans familj ahr brytt sig om mig, tagit in mig i deras familj och allt som har med det att göra. Vad gör man om det inte skulle bli så?
Jag är helt enkelt förvirrad. Jag vill hitta någon som får mig att få fjärilar i magen, någon som får mig att skratta och le. Inte nog det viktigaste någon jag faktiskt vågar ta en diskution med utan ha rädslan att han ska försvinna. Någon som jag vågar visa alla mina käsnlor för och som visar mig sina tillbaka. Tänk då om hans mamma skulle avsky mig? Eller min mamma avsky honom? Hemska tanke.
Klart att det är ett bra tv preogram folk vill ju se smaskiga saker, saker som får en att lyfta på ögonbrynen och tänka men jises! Det jag inte förstår är att det finns föräldrar som klipper av banden från sin dotter/son bara för att de valde "fel". Är det inte viktigaste att ens barn blir lycklig? Så nej, jag förstog inte deras syn på saken men ändå så vill jag bara se finalen utav programet och se hur det blir. Väljer sönerna att trotsa sina mammor och välja efter hjärtat? Eller tar de sin mamams råd och väljer den flicka som hon valt? En son har redan gått efter mammans vilja nu är det två kvar som ska välja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0