Sommar på Öland väcker barndomsminnen

Aldrig hade jag väl trott att jag skulle gråta på avslutningen. Jag hade ju sett fram emot att slippa endel utav folket. Fast grät gjorde jag, som om hjärtat skulle brista. Den dagen var tuff. Så här i efterhand så känns allt rätt lugnt. man har kommit in i sin vanliga rytm igen. Det var så skönt att åka direkt till kalmar sen för att möta upp bernt och därefter åka till Öland, Böda sand.
Har varit här i snart en vecka. Börjar jobba på lördag, känns väl sådär. Klart jag vill börja jobba. Dels för att ha något att göra och dels för att tjäna pengar. har dock inte fått mitt schema ännu. Undrar varför? Bör antagligen slå en signal och kolla så att de inte har glömt bort mig? ;) haha.
Det har varit skönt med en vecka på öland. Lär bli den enda lediga stund jag får nu i sommar. Så den uppskattas ju.
Har även passat på att handla lite här nere. Hittade ett par urläckra solglasögon och en snygg handväska :D Har även köpt en vit t-shit. Åhh vad jag har saknat sthlms shopping! Det lär bli det första jag gör när jag får min första lön, shoppa.
Det blir ju även till att spara pengar till körkortet nu. Blir så trött på mig själv att jag inte har det. För det känns som att det är något utav ett måste i denna branch. Då det är ganska obekväma tider så går inte bussarna på samma sätt som de gör dagtid.

Lite konstigt känns det dock. Att ha gesällbrevet i bageri/konditori. Nog för att jag så gärna ville ha det. Nu känns det ändå inte någon skillnad. Jag är inte mycket duktigare än förra året. Missförstå rätt nu, jag kämpar på och försöker bli bättre men ibland så undrar man ju om man verkligen var värd det. Att få gesällbrevet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0