tröttare än mig kan ingen vara (8)

Efter att ha sovit knappa 4 timamr på natt tåget mot Hässleholm, försökt få tag i en taxi utan nåogon sorts framgång och även väntat 30 min i Hässlehom för att ta tåget mot Kristianstad runt 5 snåret. Så var jag både trött,kall och bara allmänt låg när jag öppnade dörren till mitt studentrum. Där inne möttes jag utav en riktig stank. Så kan det gå när man glömmer gå ut med sopporna innan man åker bort över helgen. För jag hade slängt en blomma där i som jag försökt torka. Men den gav upp för mig och ramlade ner i golvet. La mig ner på sängen och fortsätte att läsa boken jag köpte igår. Jag kan bara inte sluta läsa. från första ordet så band den mig. Jag avr fast, kunde bara inte sluta. tyckte det var dum att sova i en timme när jag kom hem då jag vet utav erfarenhet att jag blir bara ännu grinigare och tröttare då.
Så klockan 07.15 ställde jag mig upp åt lite snabb frukost och knatade sedan till skolan då jag inte ville sätta mig på en kall cykel när jag redan frös. Jag tog sällskap med Jonathan. Kommer inte ihåg alls vad vi pratade om. Hjärnan är inte på topp när jag inte sover ordentligt.
Väl i skolan gjorde jag och Mikaela pannacotta eller rättare sagt Mikaela gjorde det mesta och jag satt och kollade på. det enda jag bidragit med är att väga upp lite ingredienser och skrivit receptet som ska lämnas in till Sos ( Socker och sirap).
Det blev klart rätt fort så nu är det städning som gäller. tråkigt men sant. Har mer lust att krypa ihop någonstans och slumra än att städa av bord,kavlingsmaskiner och allt vad det nu kan vara.

På återseende gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0