Min fredags kväll :)

Idag är det fredag! Så jävla skönt med fredag! För då är det ju lixom helg!
Idag har vi haft Kajsa i skolan :) Vi höll på med socker :) Trodde det skulle bli skit tråkigt men vart rätt roligt faktiskt :) fast jag har en rätt jobbig bordskamrat. Efter skolan bar det av till stan där jag gick och tittade på skor :) Hittade ett par jätte fina pumps! Tack mamma för de 500 kr jag fick låna utav dig :D
Efter det var det bara att cykla hem fort som fan och duscha och sånt. Fast duschningen blev inte långvarig då Clara kom och ropade mitt namn mitt i allt ihopa :P Så fick skynda mig. Så vi fixade lite med Helens present då hon fyllde år i onsdags men firades idag :)
Hon fick ett present kort på 300 kr samt en plojgrej ( en alkohol fri öl med ett litet kort ).
Så det blev först att hem till Jennifer och Mina för att sminka mig och sånt där trevligt :) Sen blev det typ kris och panik när vi märkte att vi hade 35 min på oss att sminka oss klart, fixa hår och fixa outfiten perfa :D Men det gick bra förutom att Mina glömde snuset hemma :P
Väl hos Helen blev det lite dricka. Och sedan utgång. Jag och Mina hamnade i en ganska djup diskution om att jag tänker för mkt på det förflutna ist för att leva i nuet. Vllket är sant, har aldrig tänk på det förr bara. Så ja det blev lite jobbigt där. Fast det var bra att hon sa det. Skönt att veta att det finns folk som  bryr sig om än på riktigt. Vilket jag har märkt att Jennifer och Mina gör.
Så ja sen så gick jag,Mina och Jennifer hem först som vanligt :P Haha. Ville bara heeeeeeeeeeem fast att det blev en riktigt fin kväll. Fast man ska gå när det är på topp :)
Så var det någon som sa något om bockarna bruse.. Det är fan vi! Ja ni som inte vet vilka det är.. Fy skäms och googla nu på en gång!
Idag har jag kännt mig lite extra fin med nya skor, lösnaglar (klipps som bara ska hålla en kväll), jeans och topp samt smink och hårfix :D

Jag trivs nog i Skåne ändå. Jag har bara varit så inne i att inte trivas. troot och tänkt helt fel fast det inte alls har varit så. Det enda som fattas här nere är egentligen min mami!
Jag saknar min mamma. Hon är världens bästa och jag älskar henne så högt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0