..

Pratade med Tony igår för första gången på flera månader. Kändes rätt bra. Vi ska nog ses på torsdag. Känns rätt läskigt faktiskt. Tänk om vi börjar bråka igen?
Tony har jag kännt sen vi var små. Han har varit som en storebror för mig tills han började vara med fel folk. Folk som gör saker utan för den lagliga biten. Tydligen har han ändrats nu. Fast det får vi se när vi ses. Är rätt orolig över det faktiskt.

Åh vad jag blev sugen på ett fotbad. Det är SÅ skönt! Barra sitta framdör tvn med fötterna i vatten med fotsalt i, så sticker det lite i fötterna och man känner verkligen hur det lukras upp :) Så sätter man på fotkrämen efteråt och fötterna känns som babyfeets :D

Det känns konstigt att ha bråkat med en person som man trodde man skulle vara vän med hela livet. fast nu vet jag att jag och Sara aldrig kommer ha kontakt igen. Det känns skumt. Fast har väl börjat tröttna lite rätt länge nu. Hon och jag funkar nog egentligen inte ihop. Man var bara van med det så man fortsatte. Jag kan inte säga att jag glädjes med henne när jag visste att hon inte gjorde det med mig. Egentligen vill jag inte säga för mycket nu. Vet att mycket av det jag säger nu kommer av ilska då.

Jag måste verkligen börja tänka på vad jag äter.. Måste börja träna och verkligen röra på mig. Fast just nu har jag ingen energi till det alls. Hoppas på att den kommer snart :)

 Så här kan det se ut när Micke städar disk rummet. Hahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0