min kropp och själv skriker efter dig.

Oj klockan bara tickar iväg. Min sova middag grej måste jag nog lägga av med när det slutar emd att jag sover i 3 timmar?:S
Har iaf hunit med att prata med helen ifrån systrarna delselius, om scheman och lite så :) Längtar faktiskt till att få jobba. Det är ett glatt gäng vilket är roligt :) Sen är det ju kul att baka med :P Får inte glömma att ta med mig bageriskorna hem till stockholm heller. Då kan det bli lite jobbigt haha.
Får förhoppningsvis skjuss av Mr secret i morgon :) Vi ska nog se på film hemma hos mig. Ska upp runt 5 på lördag morgon så kan vara bra att inte vara ute på stan och ränna :P haha.
Har även suttit och kollar på eurovision song contest med clara och Jonathan :) Sen passade jag och Clara på att äta lite Haloumi då jag inte vill ha den öppen i kylen när jag är borta hela helgen.
Idag är det bara 34 dagar kvar på till jag går ur gesällen. Shit blir lite nervös av tanken. detta året har bara flygit förbi framför mina ögon. Nog har det hunnits med båda skratt och tårar. har även funnits och finns vissa iriitationsmoment. Så är det alltid, man kan inte gilla alla och alla kan inte gilla dig. Jag och du får helt enkelt bara acceptera att folk är olika och så komemr det alltid att förbli. Kommer alltid finnas något/någon som stör än. Känns bara sjukt att det snart är slut. På både gott och ont.
Nej nu har klockan hunnit bli ännu mer så måste verkligen hoppa i säng nu. Får dock se hur det går. Har ju trotts allt sovid i 3 timmar och 20 minuter idag :S
 Kommer kännas konstigt att inte ha er i krokarna längre.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0