Vädret spelr ut sig själv

Jag blir förbryllad av det här vädret. Jag känner den kalla vinden pusta mig i nacken på morgonen. På förmiddagen/eftermiiddagen så är det istället värmen som smeker min kind. Vad är detta? Antingen kan det väl vara sommar ett litet tag till eller så får det ta och bli höst :)
Hösten är min absolut bästa årstid. Jag blir alltid glad när det börjar bli så pass mörkt ute på kvällarna att gatulamporna tänds vid 7. När man burrar in sig i alla mysiga koftor. När alla sätter på sig stövlar och drar halsduken lite extra tätt omkring sig. Ja den årstiden älskar jag.
Om jag någonsin gifter mig vill jag nog gifta mig på hösten. En fin höstdag när marken är gyllenbrun av allla löv som ändrat färg. När kylan börjar krypa sig på. Ja då vill jag gifta mig.


På tordag bär det av till min morbror och kusin. Ska bli kul att träffa dom :) Även om jag och Dessan aldrig har varit vänner så är det ändå roligt att träffa familjen. För ja, min släkt är sånna som man knappt träffar. Mina morbröder,mostrar, kusiner osv är min familj. Så har det alltid varit i mina ögon.
 Så på tordag åker jag ner. Sammåker med mamma och bernt till Kalmar eftersom de ska till åka och hämta husvagnen för att ställa den i en lada hos min morbror. Ja han bor utanför hultsfred så det är rena rama landet där. Sen från Kalmar tar jag tåget till Hultsfred.

Kommentarer
Postat av: Sessan

Nix pix, inget förhållande här inte :) Allt bra? <3

2009-09-20 @ 14:18:44
URL: http://mikasha.blogg.se/
Postat av: Sessan

Jag håller med dig till tiotusen procent beträffande relationer.. Det var felet på oss, att han inte alls är redo för de sakerna som jag prioriterar allra högst..



Pusselipuss!

2009-09-20 @ 14:21:42
URL: http://mikasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0