Bla bla bla jävla försäkringskassa!

" Den sociala servicen är dessvärre full försök senare igen pip pip pip" asså WHATA FUCK!  Kommer hem, öppnar min post. Ett brev från försäkringskassan. Öppnar det. jag ser orden, suckar och sliter till mig telefonen. Då kommer denna trevliga röst efter några knapp tryckningar.
 DE ber mig höra av mig pga min "kära" far! Så gör jag det. Trots att jag inte haft någon kontakt med mannen på över två år. Så tar jag tag i den där förbaskade telefonen och slår det lika förbaskade telefon numret. Jag vill ändå göra rätt för mig. Förklara som så många gånger då det dimpt ner post i brevlådan pga att jag är min fars dotter. Att jag har ingen kontakt med honom. Nej han bor inte kvar där. Ja jo visst han är bokförd där men han har inte bott där på flera år. Nej jag vet inte vart han bor. Nej jag vet inte. Ungefär så brukar samtalet vara,från min sida.
 "Din familj är perfekt" Orden som jag så ofta fick höra som yngre tonåring. Mina föräldrar hade då separerat flera år tidigare. Men ja, perfekt indirekt och direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0