Det kokar i hela mig!!

Fy vad arg man kan vara.
Idag tänkte jag att jag skulle säga några sanningens ord till Sara! Som förstörde nyår för att hon är brutalt dum i huvudet. För att hon tror att man kan betesig HUR FAN MAN VILL!
Så här är det. Nej du är inte så snygg som du tror. Du har inte den rumpan du har och du har tamefan mig riktigt dålig hy! Du har målat upp dig själv till sveriges snyggaste kvinna fast folk viskar bakom din rygg någo helt annatl! Det värsta är att vi låter dig hållas. Vi ställer upp för dig 1000 % När man sedan får höra av folk att DU har sagt att JAG hänger efter dig och vill ha din stjärnglans så börjar jag undra vad det är för fel på dig.  När du säger till folk att ja men du kan bara ringa bea om du har problem med pengar så för hon över några tusen till dig.
JAG HAR ALLTID STÄLLT UPP! DU slog mig när jag fyllde 20,du förstörde nyår för flera personer igår, du snackar skit om allt och alla och kan inte behålla en hemlighet. Så fort du skaffar kille som sätter du sig som en igel på honom. Sen säger du att han är efter dig. fast JAG vet att det inte är sant. Du är fan lika mycket toffla som dom!
Hur som helst. Det spelar ingen roll hur man ser ut. Men man kan inte gå och försöka trycka ner folk för att man har dåligt självförtroende själv. Du säger att du måste ha sveriges bästa självförtroende. men vi vet båda två att det inte är sant. Du är ju så jävla osäker och beroende av människor som alltid ställer upp.
DU har snackat så mycket skit om folk när det är dig det viskas om. Är inte det lite pinsamt?

Hur som helst du har förlorat den personen som varit din enda vän. För det är ingen annan som vill vara vän med dig. De vill bara festa med dig men inte komma dig nära på livet.
Jag har varit dum. Hört på när du försökt hjärntvättat mig och gått på det! jag har förlåtit dig för saker som inte ens ska förlåtas. Jag har lyssnat på dina lögner i 6 år.

Men å andra sidan sitter väl du och känner dig väldigt nöjd nu. Att man faktiskt bryr sig om att skriva ett långt inlägg på sin blogg. Bryr mig? vette fan asså. Jag vill bara ha mina saker, MINA pengar.
Sen vill jag aldrig mer se dig. Jag vill aldrig höra din röst jag vill aldrig i hela mitt liv prata med dig igen. För du har sjunkit till den nivån jag inte trodde folk kunde komma till.

Så det sista. Jag hade inte velat vara i dina skor idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0