some day i´m gonna touch the sky

Ligger fortfarande hemma och ojjar mig för min mage. Har fått några tabletter av min mammas kompis. Hoppas att de hjälper nu för det gör tydligen inte mina :(
Är så äckligt trött på att ständigt ha ont! Nej, nu var jag inte rättvis. Ibland har jag inte ont alls. Oftast kommer det när jag stressar upp mig själv för vissa saker. När paniken kommer upp i halsen och man vet ine vart man ska ta vägen.
På sista tiden har jag ifrågesatt precis allt. Vilka är mina vänner? Vilka litar jag på? Har jag rätt yrke?

Har pratat en hel del med mamma. Hon tycker att jag är löjlig som tvivlar på mitt yrke. Då jag sedan småbarns ålder alltid fått lysande ögon så fort jag ser alla bakverk. Då jag alltid har visat intresse för det.
Sen att jag tvivlar. Ja jag tvivlar på det mesta ibland. jag tycker det är enormt skönt att bara sppa huvudet i sanden och låta alla andra ta hand om allt. Då jag ibland inte litar på mig själv att jag ska klara det.
Fast vem kan klandra mig? På de senaste åren då jag umgåtts med Sara har hon försökt pratat för mig. Sagt hur vi ska tänka osv. Klart man tror att man inte klarar något själv då. Även om jag vet att sorgligt nog behöver hon mig mer än tvärt om.

Vet inte varför jag får panik om vissa saker. Så fort jag har ett förhållande som blir lite för seriöst så blir jag rädd. För framtiden. Vet inte varför jag tycker att det okända är så himla läskigt.

Fan har legat i sängen så himla länge att jag har fått ont i ryggen!

jaja, nog om själv ömkan! Ska nog ta och hoppa in i duschen snart :) Sen hoppas på att medicinen hjälper :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0