Första dagen efter semestern :)

Första dagen på jobbet efter semestern är nu avklarad :) En glad nyhet är att jag from v.34 tror jag det är kommer jag att få heltid :) ullrika på jobbet, hon som varit sjuk så ofta har nu bestämt sig för att plugga till spa och hälso grunkamojs grej. Så hon ska vara tjänstledig i ett år. Så då får jag hennes heltid :)
 Så det var ju goda nyheter :)

Efter jobbet idag så mötte jag upp Jennifer och Mina :) Vi gick och köpte lite gott att äta och satte oss i en park. Som vanligt kom det fram rätt mycket som händer i våra liv just nu samt funderingar på livet. Dagens stora frågor var " Om jag inte får barn inom något år så vill jag åka till Danmark för en isiminering ( vet ej om jag stavade rätt nu )". Den andra stora frågan var " Jag tycker att jag och min partner drar åt olika håll fast ändå inte". Så efter många timmars snack så har jag iaf fått klarhet på vissa punkter :) Nu vet jag tex hur mkt det skulle kosta på ett ungefär ifall jag känner att jag vill ha barn och inte hittat en partner.
Det där med pojkvänner kände jag mig mer som ett stort frågetecken på. Då jag har svårt att tänka mig in i det. Har ju aldrig haft ett "normalt" långt förhållande.

Ringde aldrig på den där lägenheten idag. För jag vill följa min plan så som jag ahr tänkt mig. Samtidigt som jag vill se lägenheten Suck, det blev lite jobbigt nu haha. För jag vill ju innerst inne inte flytta hemifrån själv. Trodde nog aldrig att jag skulle göra det heller. Inte för att jag tänkt att för mycket på det. Men ändå :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0