Tick tack tick tack

Det går för lång tid mellan inläggen för att sedan skrivas flera åt gången. Jag vet inte, men jag har tappat orken?
 Tiden är knapp nu för tiden och dagarna glider in i varandra. Jag känner mig så rastlös som om jag inte gör något längre. Jobb,vänner,äta sova. Så börjas det om igen dag för dag. Tiden förändras verkligen. Jag brukade få det där pirret i magen när hösten kom. älskade att dra ner den svala luften i mina lungor och slukas av mörkret. komiskt egentligen, då jag är hysteriskt mörkrädd och knappt sover med lamporna släkta. Nej, hösten var min årstid.. Då jag lös upp. Nu? Nej jag vet inte. Känner mig deprimerad. Orkar inte glädjas med folk, stänger av ljudet ifrån deras munnar och hummar endast till svar.
 Jag saknar Amina, behöver träffa henne. Hon är en glädje bara i sig. Hon är en av mina bästa vänner, en utav de få människorna som verkligen har ett gott infytande på mig. jag blir glad när jag umgås med henne. hennes glada humör smittar av sig. Snart så, då ses vi :)
 Som sagt tiden går fort. Från liten till stor å bara några minuter? Ena sekunden står jag i min förundran över nårot som inte ens är viktigt.Jag behöver inte ta några viktiga beslut. i andra står jag där med räkningar som ska betalas, försäkring på bilen, billånet ska betalas. Allt ska betalas. Det fanns en tid i mitt liv då den enda posten till mig var födelsedagskalas inbjudningar och vykort från pappa när man fylde år eller dylikt, Ja jag träffade min pappa när jag fyllde år. Han är bara överdriven när det gäller firande. Då ska man verkligen bli uppvaktad och känna sig speciell. Åtminstonde när man var yngre. Nu är det år sedan vi sågs.
 Åter till posten. Nu är det inte längre vykort från pappa eller födelsedags inbjudningar. det är reklam och räkningar. Posten som var rolig när man fick den som barn är inte alls lika rolig som vuxen. Hua, jag vuxen? Jag är inte redo riktigt ännu! Även om processen började redan för flera år sedan är jag inte alls redo för att bli vuxen. För vad innebär egentligen det där med att bli vuxen? Förutom räkningar och måsten. Längre blir man ju inte längre. Skulle väl vara klokare dårå ;)

 Tårta gjord igår på jobbet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0