Saker är inte alltid som de ser ut att vara

Nu har jag varit på Öland sedan onsdags kväll. Har endast haft en soldag då jag varit sjuk och mamma istortsätt vakat över min som en hök. Så det har varit helt på hennes regler vad jag får och inte får göra. Så medan de andra avrit på stranden har jag fått legat inne i husvagnen som en instängd dammråtta. Men inte hänger jag läpp för det. För min kropp behöver vila. Så då är det nog likabra att göra det.
 Den härdumma förkylningen vägrar att släppa! Vilket är pisstråkigt då en hel semester vecka har gått  åt till min förkylning och nu har jag bara en kvar :/ Sedan väntas det jobb!
 Fast allt har ju inte varit en pina. Igår blev det ett besök i borgholm och jag kom hem med både en ny mobilladdare. Då den jag fick av Christian, slet Sara sönder en gång. Knappast att hon skulle betalat en ny lixom. Så jag fick en ny av min älskade mamma. Fick dessutom en fiske tröja och ett jätte fint paraply :D Då även praraplyet jag köpte förra året försvann efter det att det regnade ute och sara skulle gå hem.. Hon säger att hon inte tagit det. Men ja, då spökar det nog hemma hos mamma :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0