Det så kallade snökaoset

Äntligen torsdag kväll. Snökaoset eller ja, det SK snökaoset har dragit över sthlm. Ja, det är lite snö på vägarna och det går lite långsamt på vissa ställen att ta sig fram. Men vad gnäller vi över? Att vi kommer hem lite senare? Att bussen inte går eller att tunnelbanan är försenad?
 Klart att det är jobbigt att trafiken inte flyter på som vanligt. Vi bor som sagt i ett utav världens mest nordligaste länder. kan man ju tycka att det ska vara ett fungerande land även när snön kommer. Nu är så inte fallet och vi gnäller. Men ja, i somras gnällde vi även då som små barn frö då var det FÖÖÖR varmt.
 Att vi aldrig är nöjda vet vi redan. för det skriver ju tidningarna lite titt som tätt. Ibland sägs det även på radion. Oftast vid semester tider.
 Hursomhelst. Snökasoet var det ju jag pratade om :P Fick agera taxi chaffis idag då det snöade. Pappa blev skjussad till gullmars fårn Kista efter att vi varit där och ätit. Så praktiskt att åka till Kista efter jobb/träning. Det ligger så nära :)
 Sen blev det att vända när man var halv vägs hem. För då skulle mamma hem och hon hade ju haft vinlotteri på jobbet. Så hon är inte direkt i det nyktraste laget :P Inte full som en kastrull utan sådär roligt full hahaha. Hon satt och sjöng med i Bruno mars låt. Min mamma har ingen vidare sångröst så jaa det var ganska roligt när min lilla mamma satt ner sjunken i bilen och sjöng två texter utav låten. För att sedan babbla om något annat. Anledningen till att jag skjussa hem henne var även det pga vädret. Men alltid trevligt med sällskap :)
 Nu är jag däremot super duper trött! Så nu ska här borstas tänder, tvätta bort smink och allt det där andra man gör innan sovdags. Tänkte skriva sex haha. Men det blir lite fel där :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0