En udda lill lördag

Igår var det lill lördag och jag hade bestämt med Jennifer och gå ut. Käka en god bit mat oh dricka en stor mängd alkohol. Det blev inte riktigt så. Hämtade upp henne efter jobbet och åkte sen hem till mig. Fixades oss, jag lånade mammas busskort och vi  åkte in till gamla stan och gick på Vapiano. Dock fick vi vänta ca 30-40 min innan vi fick bord. Så vi hade inte ätit fören nio. Sen var jag så trött och hon med. SÅ vi bestämde oss för att avrunda där.
 Så hon åkte hem till sig och jag åkte till hjulsta. Vi låg och kollade på trassel :) Dock blev jag lite ledsen haha. Jag är uppvuxen med den sagan. Mamma läste den ofta för mig när jag var liten. Och denna historia stämde ju inte alls! Men jag tycker att den verkade lite för "vuxen" för att vara en barnfilm. Den handlar trots allt om en myndig tjej som blir kär i en tjuv som på något sätt verkar vara en suput.. Men kanske var det bara jag som såg filmen på så sätt?
 var tvungen att lämna mammas busskort i morse så vaknade tjugo i sex. Det var inte alls roligt. Speciellt inte när det ligger en varm person breve haha ;)
 Men jag åkte hem och somnade om i min egna säng och har drömt en väldigt märklig dröm inatt/morse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0