Fredagkväll

Fredagkväll. Medan de flesta gör sig i ordning för fredagsmys,utgångar och diverse annat så ligger jag i säängen. Ska snart ta och krypa ner under täcker och sova för natten. Det är min tur att jobba helg. Känns som att jag gjorde det för bara några dagar sedan. Tror jag börjar bli gammal. Nästan alla dagar ser likadana ut.
 När man var yngre och gick i skolan var det ju lite annorlunda då du hade 16 olika ämnen varje vecka. Då visste man att på onsdag och fredag har jag franska och på tisdag är det kemi.
 Ja, inte för att jag var en höjdare på franska och det jag kan säga är väl att jag heter Beatrice och är 2 år gammal. För det är den enda siffran jag i stortsätt kommer ihåg, haha. Var ingen mönster elev. Avskydde högstadiet som så många andra.
  Mina vänner fanns ju inte där. Inte mina riktiga kompisar som jag var med på kvällarna och helgerna. Gick ut med halvbra betyg med tanke på dålig närvaro :P Men jag lyckades komma in på bager linjen. Inte så svårt haha. Så ja, här sitter jag nu. Trött trotts sovmorgonen och ska snart upp och jobba igen :) Men jag ska inte klaga. Vilket jag gör även fast jag inte menar det haha. 
 nej nu blir det borsta tänderna och sedan sängen! :)
 
 18 år gammal och 10 kg lättare haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0