Som vanligt

Det finns inget på tv. Som vanligt. Allt har man redan sett. Eller så är det inte något som intresserar än. Ja allt är som vanligt. En södag. Dock är jag bakis, vilket inte är vanligt längre. Jag har bara ätit onyttigt idag vilket jag försöker att undvika. Så ja, det är väl en vanlig söndag med vissa avikelser.
 Känns deprimerande nu. När allt ser likadant ut. Dagarna flyter ihop och det enda som skiljer dagarna åt är väl egentligen tv programmen på tv och sysslorna man har att göra. Men annars så ser allt likadant ut.
 Man träffar sina vänner ngn gång i veckan. Går till sitt jobb. Tvingar i sig den där gröten som är nyttig men nästan smakar som slem. Sen så sätter man sig i bilen, åker till jobbet och hoppas på en relativt bra parkerings plats. Så att ingen ska slänga in dörren i min bil. Eller köra in i den.
 ja, det känns deprimerande när man tänker så. Att livet är bra trist. Men det är de där små glädjestunderna som när man skrattar läppen av sig som gör det värt att gå upp på morgonen och börja dagen som vanligt och sluta den som vanligt :)
 Jag trivs faktiskt i min dystra men ack så trivsama vardag :)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Förlåt om du vart bakis känns som att de är lite mitt fel ^^

2011-02-15 @ 21:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0