Stryk av en 16 år I DO NOT THINK SO!

hahahha fan asså.. Höll på att åka på stryk igår på tunnelbanan när jag skulle åka till Kista. Av en 16 årig pojke! Fan vad arg jag var!!
 Ska kanske ta det från början.
Tunnelbanan rullar in på tcentralen. Jag går på tunnelbanan mot akalla och tänker hela tiden "Hoppas inte J går på för jag vill verkligen inte se honom." Jag sätter mig på ett tomt fyra säte. Det kommer en tjej och sätter sig mitt emot. Sen en kille, rnt 16 års ålder och en av hans vänner mitt emot. Några av hans vänner står runt om. Någon vill oxå sitta ner så de sätter sig mellan tjejen och killen. Det är killens vän. Tjejen suckar. Jag börjar bli irriterad över allt stök och stoj runt omkring. Så jag säger åt dom. Att de måste lugna ner sig. Killen breve börjar kaxa sig. Varav jag hakar på, för vid det här laget är jag super arg. Så vi skriker på varandra. DÅ höjer han handen mot mig, eller ja armbågen. fan asså. Trodde jag skulle slå honom. VEM FAAAAN höjer handen mot en tjej!?!
 Vi slog aldrig varandra men det var nära. De hoppade av i västra skogen. Killen bröt något otroligt. Såg ut som en riktig import. TOM hans vänner skämdes över honom. När han höjde handen mot mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0