jag vill gifta mig, någon dag tror jag

Jag är singel. Jag är så pass mycket singel att i vissa stunder har jag svårt  att se mig med någon annan än mig själv. Det menas däremot inte att bara för att du har ett förhållande ska jag rätta mig efter dig. Bara för att jag är själv så har jag ingen att anpassa mig efter. Ja, detta menas då självklart inte att jag ska anpassa mig efter dig för det. För att du har ett förhållande och inte jag.
 En god vän sa till mig för några dagar sedan, " jag tror att när man har ett förhållande så gör man av med mer pengar än om man är singel". Just den meningen har fått mig att tänka, inte bara en och två gånger.
 För en person som är sambo,gift eller dylikt har bara hälften utav de kostnaderna som en singel har. En sk ensamstående om man fyller i vissa formulär. Du socialiserar dig på ett annat sätt beroende på vilken typ av status du har, som gift,singel,partner eller sambo.
 Så ja, är det som så att man är så himla inne i sitt eget att man faktiskt inte kan förstå en annans synvinkel? För jag förstår grejen med partnerskap och giftermål och det var inte fören igår det faktiskt slog mig att ja, jag vill nog gifta mig. Men jag förstår däremot inte hur jag ska kunna trivas i ett och samma förhållande. Utan att känna mig missförstådd, uttråkad eller instängd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0