Konstig fredag

Och jag har härmed sovit bort hela dagen. Skulle kunna sova lite till. Är så förbaskat trött.
Igår blev det jobb sedan vinkväll + underbar middag med Amina :) Därefter blev det en kväll på Berns. Har nog aldrig varit med om så mycket konstigheter på en och samma kväll. Precis när vi hängt av oss jackorna så kom det fram en tjej till Amina, smekte henne på sidan och sa "tjeeeena" Det dröjde inte länge förnnästa tjej stod påtur för lite Amina. Då skulle det taffsas på rumpan. Så på dansgolvet stod det en kille och dansade som en brud. Skthäftig men oj så jag skrattade! speciellt när han nästan började strippa.
Dock slutade inte konstigheterna där för mig. Vid busskön stod det en kille framför mig. Han var närmare 2 meter lång. Frågade om en cigarett. Sa nej, jag röker inte. Jag trodde killen var full då han knappt kunde stå på benen. Då sa han att hans cigg var slut och att han hade en joint på sig. Ja men eller hur svarade jag. Han skulle då bevisa det. Han rotade fram sitt tomma ciggarett paket. Visade den ihoprullade jointen. Så tappade han den. Så då råkar han nocka mig rakt i skallen! Denna killen började sedan bråka med en snubbe på bussen. Sen stack han när polisen var på g :S
Som tur var fann jag en full Alexander i busskön. Så fick sällskap hela vägen tills det att jag skulle gå av. Sen pratade vi hela vägen hem haha. Så jag kom hem oskadd :)

Kan man klandra flickorna som taffsade på denna ursnygga tjej till vänster om mig? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0