Helgen har avrit världklass!

Hur mysig har inte denna helgen varit då?! Sååå underbar!
Fredagen spenderades emd underbara Amina. Blev middag hos mig och sedan en lite tripp till soap =) hahaha Amina är ju bara föööör söt! Hon skulle skriva till hennes kille att hon var på soap men hon skrev soup :P Vi ahde det ialla fall riktigt trevligt och ajg skrattade riktigt mycket den kvällen :D

Så i lördags ringde väckarklockan vid 8. Så kravlade ur sängen ringde mamma för att kolla när vi skulle ses på Ikea. Vi bestämde vid 10. Sen var det full rulle hela dagen och vi sprang mellan Ikea och rusta, Först för att kolla på möbler på ikea, sen till rusta för att köpa julpynt och julgran. Sedan tillbaka till Ikea för att köpa allt. Usch det tog hela 6 timmar!
Sen hem och sätta upp allt julpynt möblerna är fortfarande i kartongerna, haha. Så jävla tråkigt att skruva ihop skiten. Får nog ta och flirta till mig lite hjälp, som sist.

Idag har jag inte ens öppnat ytterdörren. Min älskade mamma ringde här idag med. Men utöver det har jag knappt pratat med någon heller. Så har verkligen haft en super slapp söndag! Huuuuur skönt som helst! :D Så ska fortästta smutta på mitt äppel,kanel och vanilj vin =)
Ja jag vet, jag dricker ju inte. Men när man värmer det försvinenr ju alkoholen hahaha ;) Så lugn bara lugn ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0