För att det helt enkelt bara är så

Det känns som att vi delas upp i två lag. Där personer i lag 1 inte beblandar sig med utländska människor eller försöker undvika det i största grad. Där allt det negativet i samhället läggs på en minioritet grupp ( säkert fel stavat). Om ni inte minns så var det faktiskt så andra världs kriget drog igång. Missnöjda människor vill ha något att lägga skulen på. Att man själv kan ha fel och brister fungerar lixom inte.
Lag 2. De som ser människor för vad dem är. Inte för vilken religion eller hudfärg man har. Detta är åt båda hållen. Från mörk till vit, från vit till mörk.
Att du sedan har fördommar är en sak. Men när dina fördomamr börjar bli så allvarliga att du talar illa om en person du inte ens vet förnamnet på. När du viskar något bakom ryggen på kvinnan med barnvagn, bara för att hon inte ser ut som dig. Betyder det inte att hon inte gråter när något sårar henne. Att hon inte blöder när hon skär sig.
Om du är missnöjd för att du är arbetslös, livet inte gick som du hade tänkt dig. Ja vet du vad? MAN VÄLJER SJÄLV! Det är bara DU och ingen annan som kan göra något åt din egna situation. Sedan finns det situationer där man inte väljer själv, om du blir sjuk eller är med om en hemsk olycka. Det tragiska i detta är att det sällan är de människorna som är mest missnöjda. Utan de som bara sitter och väntar på att någon ska göra allt för dom. Livet fungerar inte så. Har aldrig gjort, och kommer heller aldrig att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0